Over ons

Boek gratis proeftraining t.w.v. € 56,--

Koudstaal bestaat uit: oprichter Lennert van Beek.

Hij zorgt ervoor dat de gezondheid op de op de meest effectieve, efficiënte en veilige manier wordt gestimuleerd, voor een levenslang hoge levenskwaliteit.

LENNERT

“Elke HIT-training is eigenlijk je eigen heldhaftige gevecht. Ga je ervoor dan win je altijd, omdat je sterker blijkt te zijn dan de keer daarvoor. Dat lukt alleen als je training perfect op maat is.

Ik ben decennia bezig geweest om mijn visie op sport, gezondheid en levenskwaliteit te verdiepen. Koudstaal is hiervan het resultaat. Het mooiste vind ik het als mijn klanten zich zó veel beter voelen dat ze nieuwe stappen zetten in hun leven, met opgeheven hoofd en rechte schouders.

Dat geldt trouwens ook voor ons als Koudstalers, want wij leren elke dag en onze studio is ons laboratorium.”

DAAN

“Ik heb na mijn sportopleidingen in verschillende sportscholen gewerkt en trainde vroeger heel veel.

Té veel, want ik merkte dat mijn voortgang stagneerde. Nadat ik kennismaakte met HIT, zag ik weer progressie bij mezelf. Dat overtuigde me meteen. In 2017 werd MS bij mij geconstateerd. Sindsdien zorgt HIT ervoor dat mijn spiermassa niet afneemt, maar juist toeneemt. Dit is doorslaggevend voor mijn levenskwaliteit en daarom is HIT iets wat ik iedereen gun.

Bij Koudstaal is HIT niet alleen een wetenschap, maar ook een kunst. Dat is uniek en ik ben er dan ook trots op om Koudstaler te zijn.”

96%

Tevreden klanten

Alleen de beste precisieapparatuur

2

Deskundige trainers

Beter resultaat in een minimum van tijd

KOUDSTAAL
Kanaalweg 33-35
2903LR
Capelle aan den IJssel

info@ks-personal-training.com
06 – 24 22 42 21

OF NEEM CONTACT OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER

Trainingsdoelen:

VEROUDERING TEGENGAAN: HIT zorgt voor maximale spiermassa en stimuleert de vitaliteit van je hele lichaam. Het geeft géén slijtage en wel sterkere kapsels, aanhechtingen, pezen en botten. HIT houdt rekening met blessures en helpt revalideren.

MEER KRACHT EN ENERGIE: HIT stimuleert je spieren en al je energiesystemen. Samen met goede voeding en levensstijl word je next level sterk en energiek.

DUURZAAM AFVALLEN: HIT haalt je uit de ‘jojo’, je valt rustig en duurzaam af. Je vetweefsel verandert in spieren en je voelt je beter.

BETER (TOP)SPORTEN: HIT ondersteunt jouw sportbeoefening, zorgt voor een evenwichtiger spierstelsel en maakt je minder blessuregevoelig. Ook ideaal tussen de wedstrijdseizoenen

Koudstaal High Intensity Training:

  • Wetenschappelijk onderbouwd, bewezen in de praktijk
  • Razendsnelle toename van spierkracht en energie
  • Het héle lichaam functioneert veel beter
  • Eén keer stimuleren, de hele week effect en iedere week vooruitgang
  • Gaat veroudering sterk tegen
  • Gestaag en duurzaam afvallen
  • Voor alle leeftijden (onze oudste klant is 70+)

 

En dat allemaal met één training van een half uur per week!