Bedrijven

Boek gratis proeftraining t.w.v. € 56,--

DE VOORDELEN VAN KOUDSTAAL HIT VOOR WERKNEMERS
Manuele arbeid leidt vaak tot overbelasting van bepaalde spiergroepen. Mentale arbeid brengt lange uren van lichamelijke inactiviteit en verhoogde stresslevels met zich mee. Welke soort arbeid ook van toepassing is op uw werknemers, Koudstaal HIT is van grote waarde voor een grotere fysieke en mentale gezondheid.

VOORDELEN VOOR MANUAL ARBEID

Handenarbeid omvat vaak repetitieve bewegingen, wat betekent dat bepaalde spiergroepen worden overbelast terwijl andere spieren worden belast. Daarnaast worden veiligheidsvoorschriften en rustprotocollen in de dagelijkse praktijk vaak niet (volledig) nageleefd. Tijdens de loopbaan van de werknemer brengt dit een groeiend risico op ziekte en zelfs arbeidsongeschiktheid met zich mee. Tragisch voor de werknemer, een zorg voor u. Cold Steel HIT traint de medewerker om sterker en gezonder te worden met een programma specifiek gericht op zijn of haar dagelijkse belasting.

VOORDELEN VOOR MENTALE ARBEID

‘Mens sana in corpore sano’: een gezonde geest in een gezond lichaam. De Romeinen kenden deze waarheid al en het is vandaag de dag alleen nog maar belangrijker geworden.

Kenniswerkers staan tegenwoordig voor een specifieke uitdaging: hun geest heeft het drukker dan ooit, terwijl hun lichaam zwaar onderbelast wordt doordat ze lange tijd achter elkaar dezelfde houding aannemen. Of ze maken juist dezelfde repeterende bewegingen die snel of lang achter elkaar herhaald worden. Deze combinatie is funest en leidt tot ziekte en burnout. Koudstaal HIT versterkt hun lichaam enorm en daarmee hun geest!

96%

Tevreden klanten

Alleen de beste precisieapparatuur

2

Deskundige trainers

Beter resultaat in een minimum van tijd

KOUDSTAAL
Kanaalweg 33-35
2903LR
Capelle aan den IJssel

info@ks-personal-training.com
06 – 24 22 42 21

OF NEEM CONTACT OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER

Trainingsdoelen:

VEROUDERING TEGENGAAN: HIT zorgt voor maximale spiermassa en stimuleert de vitaliteit van je hele lichaam. Het geeft géén slijtage en wel sterkere kapsels, aanhechtingen, pezen en botten. HIT houdt rekening met blessures en helpt revalideren.

MEER KRACHT EN ENERGIE: HIT stimuleert je spieren en al je energiesystemen. Samen met goede voeding en levensstijl word je next level sterk en energiek.

DUURZAAM AFVALLEN: HIT haalt je uit de ‘jojo’, je valt rustig en duurzaam af. Je vetweefsel verandert in spieren en je voelt je beter.

BETER (TOP)SPORTEN: HIT ondersteunt jouw sportbeoefening, zorgt voor een evenwichtiger spierstelsel en maakt je minder blessuregevoelig. Ook ideaal tussen de wedstrijdseizoenen

Koudstaal High Intensity Training:

  • Wetenschappelijk onderbouwd, bewezen in de praktijk
  • Razendsnelle toename van spierkracht en energie
  • Het héle lichaam functioneert veel beter
  • Eén keer stimuleren, de hele week effect en iedere week vooruitgang
  • Gaat veroudering sterk tegen
  • Gestaag en duurzaam afvallen
  • Voor alle leeftijden (onze oudste klant is 70+)

 

En dat allemaal met één training van een half uur per week!